Διεκδικούμε για την Κύπρο
στην Ευρώπη

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
14 Μαΐ 2016 Ανακοινώσεις

Το Δημοκρατικό Κόμμα εγκαινίασε την νέα πρωτοποριακή προεκλογική του ιστοσελίδα, η οποία δημιουργήθηκε αποκλειστικά για να παρουσιάσει στους πολίτες τις προτάσεις, τις απόψεις και τους υποψήφιους του κόμματος στις Βουλευτικές Εκλογές 2016.

Στην εν λόγω διαδικτυακή μας πύλη, ο πολίτης θα μπορεί να ενημερωθεί για τα εξής:

  • Προτάσεις του Δημοκρατικού Κόμματος
  • Ανακοινώσεις του Δημοκρατικού Κόμματος
  • Άρθρα
  • Βίντεο από τις διάφορες εκδηλώσεις του κόμματος, από τις δηλώσεις, παρεμβάσεις και συνεντεύξεις του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, υποψηφίων και στελεχών του κόμματος.

 

Παράλληλα το Δημοκρατικό Κόμμα, πρωτοπορώντας, εγκαινίασε μια νέα, σύγχρονη μέθοδο επικοινωνίας μεταξύ των πολιτών και του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου, με την χρήση του ευρέως γνωστού και διαδεδομένου εργαλείου hashtag, με την ονομασία #asknikolas.

Με την χρήση του συγκεκριμένου hashtag, οι πολίτες θα μπορούν μέσω των κοινωνικών δικτύων να απευθύνουν ερωτήσεις στον Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος θα απαντά στα ερωτήματα μέσω βίντεο, το οποίο και θα δημοσιεύεται στις επίσημες σελίδες μας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στην νέα ιστοσελίδα που εγκαινιάζουμε.

Οι πολίτες οι οποίοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα μπορούν να απευθύνουν τις ερωτήσεις τους μέσω της ιστοσελίδας μας στην ενότητα που έχει δημιουργηθεί για αυτό τον σκοπό. Σε αυτή την περίπτωση η απάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, θα δημοσιεύεται στα κοινωνικά δίκτυα και ταυτόχρονα θα αποστέλλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον αποστολέα της ερώτησης.

 

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media