Στα 1000 καλύτερα Πανεπιστήμια παγκοσμίως ΤΕΠΑΚ, Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΠΑΝΙΚΟΥ ΛΕΩΝΙΔΟΥ

Το Δημοκρατικό Κόμμα, συγχαίρει θερμά τα τρία Κυπριακά Πανεπιστήμια, Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο, Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πανεπιστήμιο Λευκωσίας για την τεράστια επιτυχία τους, να συγκαταλέγονται ανάμεσα στα 1000 καλύτερα ιδρύματα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παγκοσμίως .

Η επιλογή των τριών Πανεπιστημίων στη λίστα του Times Higher Education, που αντιπροσωπεύει τη μεγαλύτερη και πιο πολυεπίπεδη κατάταξη πανεπιστημίων στον κόσμο (25000 Πανεπιστήμια), είναι μια αναγνώριση των επιτευγμάτων τους στην έρευνα και στην ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρουν.

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί αξιοσημείωτο επίτευγμα και απόδειξη της ραγδαίας και αλματώδους αναβάθμισης της Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Κύπρο.

Οι συνεχόμενες διακρίσεις στις διεθνείς κατατάξεις αποδεικνύουν τον αντίκτυπο παγκοσμίως των Κυπριακών Πανεπιστημίων και είναι εμφανές ότι η διεθνής επιστημονική κοινότητα αναγνωρίζει το εξαιρετικό έργο που παράγεται  από τα Πανεπιστήμια μας.

Συγχαίρουμε τα τρία Πανεπιστήμια, τις Διοικήσεις και Διευθύνσεις, τους ακαδημαϊκούς και όλο το προσωπικό των τριών Πανεπιστημίων, για την συμβολή τους σε αυτή την τεράστια επιτυχία.

Γραφείο Τύπου

3 Σεπτεμβρίου 2020

ροή ειδήσεων