Συγχαρητήρια επιστολή του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, απέστειλε σήμερα (25/9/2023) επιστολή προς τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, κ. Στέφανο Κασσελάκη, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια για την εκλογική του νίκη.

Στην επιστολή του ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρει ότι: «Οι στενοί δεσμοί μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και η στρατηγικής σημασίας διαχρονική συνεργασία στο ανώτατο δυνατό επίπεδο αδιαμφισβήτητα πρέπει να διαφυλαχθούν και στο πλαίσιο αυτό ως Δημοκρατικό Κόμμα επιδιώκουμε τη συνέχιση και την περαιτέρω ενίσχυση της αγαστής συνεργασίας Αθηνών-Λευκωσίας.»

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ προσθέτει επίσης ότι:  «Αυτή η συνεργασία είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουμε σε διεθνές, ευρωπαϊκό και περιφερειακό επίπεδο να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε αποτελεσματικά τις κοινές εθνικές μας προκλήσεις και να προστατεύσουμε τα κοινά εθνικά μας συμφέροντα προς όφελος του ελληνισμού, της ειρήνης, της ασφάλειας και της σταθερότητας.»

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχήθηκε, τέλος, στον κ. Κασσελάκη κάθε επιτυχία στα νέα ιδιαίτερα απαιτητικά καθήκοντα που αναλαμβάνει και μια παραγωγική θητεία.

Γραφείο Τύπου

25 Σεπτεμβρίου 2023

ροή ειδήσεων