Συνάντηση Χρύση Παντελίδη με Σλοβένους Βουλευτές
Ανακοινώσεις |

Ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Χρύσης Παντελίδης, συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα, εκ μέρους της Βουλής των Αντιπροσώπων, με τον Αναπληρωτή Πρόεδρο της Επιτροπής Εξωτερικών της Εθνοσυνέλευσης της Σλοβενίας, κ. Dušan Stojanovič και το Μέλος της Αντιπροσωπίας της Σλοβενίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, κ. Dean Premik, οι οποίοι επισκέπτονται την Κύπρο προκειμένου να παραστούν στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του Δήμου Μόρφου, την ερχόμενη Κυριακή.

Στη διάρκεια της συνάντησης, οι τρεις βουλευτές είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για την παρούσα κατάσταση στο Κυπριακό και για την αντιπαραγωγική και επεκτατική στάση της Τουρκίας, καθώς και για τη γενικότερη κατάσταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε συνδυασμό με τις κοινές προκλήσεις και ευκαιρίες των χωρών τους, εντός της.

Τέλος, ο κ. Παντελίδης αξιοποίησε την ευκαιρία προκειμένου να διαβιβάσει τις θερμές ευχαριστίες της Βουλής των Αντιπροσώπων για τη στάση που τήρησε η Σλοβενία στην πρόσφατη ψηφοφορία στην Επιτροπή Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, σε σχέση με την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην υπόθεση της Τιτίνας Λοιζίδου εναντίον της Τουρκίας.

Γραφείο Τύπου

7 Οκτωβρίου 2022

ροή ειδήσεων