ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ
Ανακοινώσεις |

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος κ. Νικόλας Παπαδόπουλος είχε σήμερα εθιμοτυπική συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας κ. Βασίλη Πάλμα. Σε δηλώσεις του, μετά το τέλος της συνάντησης, ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε τα εξής:

«Είχαμε πριν από λίγο μια πάρα πολύ ενδιαφέρουσα, εποικοδομητική και χρήσιμη συνάντηση συζήτηση με τον φίλο Υπουργό Άμυνας όπου είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε για όλα τα θέματα που αφορούν την Εθνική Φρουρά και την αμυντική θωράκιση της χώρας μας. Για εμάς τα θέματα της άμυνας, δεν έχουν κομματική χροιά. Είναι ζητήματα που αφορούν ολόκληρο τον λαό και τη χώρα και για αυτόν ακριβώς το λόγο θεωρούμε ότι πρέπει να βοηθήσουμε το έργο του Υπουργείου Άμυνας και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες σε ότι αφορά την αναβάθμιση των υποδομών της Εθνικής Φρουράς, την προώθηση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, τη στήριξη του Υπουργείου αλλά και των στελεχών της Εθνικής Φρουράς. Έτσι ώστε να μπορούν να επιτελούν τον σημαντικό ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν σε ότι αφορά την άμυνα της πατρίδας μας. Είναι γεγονός και έχει λεχθεί πάρα πολλές φορές ότι εάν θέλεις να ζεις σε συνθήκες ειρήνης πρέπει να είσαι έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο. Ο Κυπριακός λαός δικαιούται να ζει σε συνθήκες ειρήνης και ευημερίας και για αυτό πρέπει να ενισχύσουμε τις προσπάθειες του Υπουργείου Άμυνας. Πρέπει να ενισχύσουμε την εθνική φρουρά. Για να έχουμε την αμυντική θωράκιση που αξίζει στην πατρίδα μας».

Με τη σειρά του ο Υπουργός Άμυνας σημείωσε ότι η συνάντηση υπήρξε πολύ εποικοδομητική και ουσιαστική. «Ανταλλάξαμε απόψεις γύρω από τα ζητήματα που αφορούν την αμυντική θωράκιση του τόπου και θέλω να εκφράσω την πλήρη ικανοποίησή μου για την θετικότατη ανταπόκριση που υπήρξε από πλευράς του Δημοκρατικού Κόμματος για να υποστηρίξει και να στηρίξει το έργο, το οποίον επιτελείται στο Υπουργείο. Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να επαναλάβω, για ακόμα μία φορά, ότι ως Υπουργείο Άμυνας εκφράζουμε την πλήρη ικανοποίησή μας για την υποστήριξη που έχουμε από όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου, που αντιλαμβάνονται με έναν υπερκομματικό τρόπο τα ζητήματα που αφορούν την άμυνα του τόπου και βεβαίως ευχαριστούμε και ιδιαίτερα τα κόμματα τα οποία στηρίζουν την Κυβέρνηση για την πλήρη υποστήριξη και στήριξη στο έργο, το οποίο επιτελούμε» κατέληξε.

Γραφείο Τύπου

13 Μαρτίου 2024

ροή ειδήσεων