Συνάντηση Προέδρου ΔΗΚΟ – Υφυπουργού Τουρισμού
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος είχε την Παρασκευή 3/11/2023 συνάντηση με τον Υφυπουργό Τουρισμού Κώστα Κουμή.

Στα πλαίσια της συζήτησης, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις συνεχώς αναπτυσσόμενες τουριστικές σχέσεις της Κύπρου με νέες αγορές και για την αεροπορική σύνδεσή τους.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για το ρεκόρ εσόδων του τουρισμού τον Αύγουστο. Τα στατιστικά δεδομένα φέρνουν ικανοποίηση αλλά όχι εφησυχασμό. Το ΔΗΚΟ χαιρετίζει την επαγρύπνηση του Υφυπουργείου Τουρισμού, το οποίο διατηρεί ανοιχτή και σταθερή γραμμή επικοινωνίας με άλλες χώρες και αγορές και προετοιμάζεται για την κάλυψη κενών που μπορεί να προκύψουν. Ιδιαίτερα στη σκιά των τελευταίων εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, είναι με την ίδια ικανοποίηση που ως Δημοκρατικό Κόμμα έχουμε διαπιστώσει ότι η κυβέρνηση και ειδικότερα το Υφυπουργείο Τουρισμού έχει συγκεκριμένη στρατηγική και αξιολογεί την κατάσταση σε ότι αφορά τους τρόπους περιορισμού των όποιων επιπτώσεων δύναται να προκύψουν στον τουρισμό.

Έγινε επίσης ανταλλαγή απόψεων σε σχέση με επιπλέον δράσεις και ενέργειες προκειμένου να ενισχυθεί και να αναβαθμιστεί η ποιότητα του τουριστικού μας προϊόντος.

Ο κ. Παπαδόπουλος διαβεβαίωσε τον κ. Κουμή ότι το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει να είναι δίπλα στο Υφυπουργείο Τουρισμού για να στηρίξει το έργο του, στο πλαίσιο της διασφάλισης εφαρμογής της ευρύτερης στρατηγικής της κυβέρνησης Χριστοδουλίδη για τον τουρισμό.

Στη συνάντηση, τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ συνόδευσαν ο Εκπρόσωπος Τύπου Θεόδωρος Μανιταράς και ο επικεφαλής της επιτροπής Τουρισμού του κόμματος, Παναγιώτης Παναγιώτου.

Γραφείο Τύπου

4 Νοεμβρίου 2023

ροή ειδήσεων