ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Εξαιρετικής σημασίας επαφές θα έχει σήμερα και αύριο, στις Βρυξέλλες, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος.

Συγκεκριμένα:

Σήμερα στις 13:30, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Antonio Tajani.

Θα προηγηθεί, στις 11:30, ομιλία του Νικόλα Παπαδόπουλου σε συνεδρίαση της Πολιτικής Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, της οποίας το Δημοκρατικό Κόμμα είναι μέλος και θα ακολουθήσουν ερωτήσεις από ευρωβουλευτές και συζήτηση.

Στις 15:00 ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Gianni Pittella.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του κ. Παπαδόπουλου για σήμερα, έχει ως εξής:

16:00 Συνάντηση με την Βοηθό Επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Αρμόδια για θέματα Κύπρου, Clara Martinez Alberola.
17:00 Συνάντηση με τον κύπριο Επίτροπο, Αρμόδιο για Ανθρωπιστική Βοήθεια και Διαχείριση Κρίσεων, Χρήστο Στυλιανίδη.
19:30 Χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει ο ευρωβουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Κώστας Μαυρίδης, με τίτλο «Προοπτικές για στενότερη συνεργασία Αιγύπτου – Ευρωπαϊκής Ένωσης, μέσω της Κύπρου».

Την Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος θα έχει τις ακόλουθες συναντήσεις, με αντικείμενο το θέμα των αγνοουμένων:

11:00 Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή Claude Moraes, Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων και τον ευρωβουλευτή Juan Fernando Lopez Aguilar, Εισηγητή για Θέματα Αγνοουμένων.
11:30 Συνάντηση με την ευρωβουλευτή Cecilia Wikstrom, Πρόεδρο της Επιτροπής Αναφορών και Πρόεδρο της Διάσκεψης των Προέδρων των Επιτροπών

Γραφείο Τύπου
1 Φεβρουαρίου 2017

ροή ειδήσεων