Συνάντηση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλα Παπαδόπουλου με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κυριάκο Κούσιο, στα γραφεία του ΔΗΚΟ

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος είχε σήμερα συνάντηση, στα γραφεία του ΔΗΚΟ, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κυριάκο Κούσιο και τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Παναγιώτη Σεντώνα.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, επισήμανε ότι «για το ΔΗΚΟ, η κριτική και η αντιπολίτευση δεν είναι αυτοσκοπός», προσθέτοντας ότι «θεωρούμε καθήκον μας, να στηρίζουμε ορθές πολιτικές αλλά ταυτόχρονα να επικρίνουμε λάθη. Αυτός εξάλλου είναι και ο ρόλος της αντιπολίτευσης».

«Αυτό που έχει σημασία», είπε ο κ. Παπαδόπουλος, «είναι οι θεμιτές πολιτικές διαφωνίες να διεξάγονται μέσα σ’ ένα πνεύμα σεβασμού, κατανόησης και ήθους», εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «στο πρόσωπο του νέου Κυβερνητικού Εκπροσώπου θα έχουμε αυτό το σεβασμό, στα πλαίσια του θεμιτού πολιτικού διαλόγου που θέλουμε να αναπτύξουμε μαζί με την κυβέρνηση ακόμη και σε ζητήματα στα οποία ενδεχομένως να έχουμε διαφωνίες».

Από την πλευρά του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, μίλησε για μια πολύ παραγωγική συνάντηση και διαβεβαίωσε ότι θα αντιμετωπίζει με απεριόριστο σεβασμό την υπόδειξη ζητημάτων από το ΔΗΚΟ ως κόμμα της αντιπολίτευσης, ώστε να ενισχυθεί το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου. 

Γραφείο Τύπου – 16 Ιανουαρίου 2020

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media