Συνάντηση του Προέδρου του ΔΗΚΟ με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών γηπέδων Futsal
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος είχε σήμερα Δευτέρα 10/5/2021, συνάντηση με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Γηπέδων Futsal.

Ο κ. Παπαδόπουλος άκουσε με προσοχή τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω των παρατεταμένων περιοριστικών μέτρων και της ανεπαρκούς στήριξης τους, με τις επιχειρήσεις τους να παραμένουν κλειστές από το Νοέμβριο του 2020 και συνολικά από την αρχή της πανδημίας να είναι εκτός λειτουργίας για 9 μήνες.

Η βοήθεια που έχουν λάβει από το κράτος είναι μηδαμινή, ενώ παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβαν κατά καιρούς, οι επιχειρήσεις τους παραμένουν κλειστές μέχρι και σήμερα.

Το ΔΗΚΟ τονίζει για ακόμη μία φορά ότι η κυβέρνηση δεν έχει διαχειριστεί σωστά τις συνέπειες της πανδημίας στην κυπριακή οικονομία και στον οικονομικά ενεργό πληθυσμό.

Ο κ. Παπαδόπουλος εξέφρασε τη στήριξη του προς το Σύνδεσμο όπως άλλωστε στηρίζει όλους όσοι έχουν επηρεαστεί δυσμενώς από τα μέτρα και που έχουν αφεθεί χωρίς ουσιαστική στήριξη, κυρίως τους μικρομεσαίους που σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος των λαθών και παραλείψεων της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ.

Γραφείο Τύπου

10 Μαΐου 2021

ροή ειδήσεων