Συνεχίζεται η κοροϊδία λαού και Βουλής, για το τζετ του Σαουδάραβα και το ταξίδι στις Σεϋχέλλες.
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΠΑΥΛΟΥ ΜΥΛΩΝΑ

Ούτε παραδοχή, ούτε ξεκάθαρη απολογία, συνιστά η γραπτή δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη, για τη χρήση του ιδιωτικού αεροπλάνου του Σαουδάραβα κροίσου και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το έχει χρησιμοποιήσει, για το οικογενειακό του ταξίδι στις Σεϋχέλλες. 

Κατακυριευμένη από την αλαζονεία της εξουσίας, η Προεδρία της Δημοκρατίας συνεχίζει να κοροϊδεύει λαό και Βουλή των Αντιπροσώπων.

Η εκ των υστέρων διαπίστωση ότι «το εν λόγω ταξίδι, θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί», δεν αρκεί ενώ η επίκληση του επιχειρήματος ότι οι ενέργειες του εξοικονόμησαν δημόσιες δαπάνες, είναι προκλητική.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ, για ακόμη μία φορά διαστρεβλώνει έννοιες. Μετά το δήθεν δεσμεύομαι, επανέρχεται με δήθεν παραδοχές, δήθεν απολογίες και χαρακτηρίζει τις δωρεές, ως φιλικές χειρονομίες.

Οι επικοινωνιακοί ελιγμοί, αποτελούν την ύστατη προσπάθεια της Προεδρίας, να δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα, σε αντίθεση με επισημάνσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και καταδεικνύει ακόμη μια φορά αλαζονεία και προσπάθεια υπόσκαψης θεσμών του κράτους, που κανονικά θα έπρεπε να υπηρετεί.

Γραφείο Τύπου – 13 Φεβρουαρίου 2020

ροή ειδήσεων