Συνεδρία Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ – Ομιλία του Προέδρου, Νικόλα Παπαδόπουλου
Ανακοινώσεις |

Η Κεντρική Επιτροπή του Δημοκρατικού Κόμματος συνήλθε χθες 22/2/2023, στην πρώτη της συνεδρία μετά την εκλογική επιτυχία στις Προεδρικές Εκλογές και τη νίκη του Νίκου Χριστοδουλίδη.

Στη συνεδρία έγινε ανάλυση των εκλογικών αποτελεσμάτων ενώ στη συνέχεια εγκρίθηκε η εισήγηση της Γραμματείας του Εκτελεστικού Γραφείου, για διεξαγωγή του εκλογικού συνεδρίου του ΔΗΚΟ στα μέσα Ιουνίου 2023, αφού προηγηθεί η διεξαγωγή του Καταστατικού Συνεδρίου.

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος, στην ομιλία του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Νίκος Χριστοδουλίδης ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες του ΔΗΚΟϊκού κόσμου, έδειξε ότι είχε τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούσε ευρύτερα η κοινωνία, προήγαγε την ενότητα και τη συλλογικότητα και δικαίωσε την απόφαση του κόμματος να τον στηρίξει.

Σε ό,τι αφορά το επικείμενο εκλογικό συνέδριο, ο κ. Παπαδόπουλος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να επαναδιεκδικήσει την προεδρία του ΔΗΚΟ.

Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Νιώθω ηθική και πολιτική ευθύνη απέναντι στον κόσμο του ΔΗΚΟ. Θέλω να πετύχει αυτή η διακυβέρνηση και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να πετύχει.

Με ειλικρίνεια και πλήρη συναίσθηση του βάρους αυτής της ευθύνης, εκφράζω την πρόθεσή μου να διεκδικήσω εκ νέου εντολή για την ηγεσία της παράταξής μας.»

Γραφείο Τύπου

23 Φεβρουαρίου 2023

ροή ειδήσεων