Τα εγκλήματα της κατοχής θα παραγραφούν μόνο εάν εμείς υπογράψουμε κακή λύση, που θα ξεγράψει τους κερυνειώτες και τους άλλους πρόσφυγες
WEB TV, Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

Η προσπάθεια του Κυβερνητικού Εκπροσώπου να αναγάγει τη δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη, με την οποία διαγράφεται η Κερύνεια από τη διεκδίκηση για απελευθέρωση και επιστροφή, σε αριθμητικό λάθος, είναι απέλπιδα και προκλητική.

Ο κ. Αναστασιάδης δεν έκανε μόνο εκ παραδρομής αναφορά στον πληθυσμό της Κερύνειας πριν την εισβολή, αλλά ισχυρίστηκε πως έχει χαθεί το δικαίωμα των νομίμων ιδιοκτητών των περιουσιών στα κατεχόμενα, έχει απεμποληθεί το δικαίωμα των προσφύγων για επιστροφή και θα παραμείνουν όλοι οι έποικοι.

Το έγκλημα του εποικισμού και της παράνομης κατοχής των περιουσιών των νομίμων ιδιοκτητών, δεν παραγράφεται, επειδή οι κατακτητές πλημμύρισαν την κατεχόμενη Κύπρο με έποικους και εκμεταλλεύονται παράνομα τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων.

Τα εγκλήματα της κατοχής θα παραγραφούν μόνο εάν εμείς υπογράψουμε κακή λύση, που θα ξεγράψει τους κερυνειώτες και τους άλλους πρόσφυγες.

 

 

Γραφείο Τύπου

21 Φεβρουαρίου 2019      

ροή ειδήσεων