Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση ΔΕΝ αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τις μεταναστευτικές ροές
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, για το σοβαρό πρόβλημα των αυξημένων μεταναστευτικών ροών στον τόπο μας, επιβεβαιώνουν την απουσία αποτελεσματικού σχεδίου δράσης. Δεν μας ικανοποιούν και δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την κρίση. 

Είναι δε ενδεικτικά της προχειρότητας και της καθυστέρησης την οποία επέδειξε η κυβέρνηση Αναστασιάδη/ΔΗΣΥ που ενώ γνώριζε τους κινδύνους, για τουλάχιστον τρία χρόνια δεν έκανε τίποτα.

Το Δημοκρατικό Κόμμα ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα της κυβέρνησης. Στην προσπάθεια του να συμβάλει εποικοδομητικά, με την υπευθυνότητα και τη συνέπεια που διακρίνουν την πολιτική του δράση, προέβη σε σειρά άμεσων και μεσοπρόθεσμων λύσεων.

Επισυνάπτεται η επιστολή του προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην οποία περιλαμβάνονται οι προτάσεις του ΔΗΚΟ, για αποτελεσματική αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

https://democraticparty.org.cy/wp-content/uploads/2020/03/ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΕΔΡΟΥ-ΔΗΚΟ-ΠΡΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟ-ΤΗΣ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΓΙΑ-ΤΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-2.pdf

Γραφείο Τύπου

11 Μαρτίου 2020

ροή ειδήσεων