Τελική προεκλογική συγκέντρωση ΔΗΚΟ στη Λάρνακα
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Νικόλας Παπαδόπουλος: Στηρίξτε το ΔΗΚΟ για καθαρή αλλαγή – όχι στη χαμένη ψήφο

Κάλεσμα στους πολίτες για συμμετοχή στην εκλογές με θετική ψήφο στο Δημοκρατικό Κόμμα για καθαρή αλλαγή και όχι ψήφο διαμαρτυρίας χωρίς αντίκρισμα, έκανε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος, μιλώντας σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στη Λάρνακα.

«Η ψήφος μας την Κυριακή πρέπει να σηματοδοτήσει την αφετηρία της καθαρής αλλαγής, που αποτελεί για την πατρίδα και το λαό  ας κοινωνική και πολιτική αναγκαιότητα», είπε στην ομιλία του ο κ. Παπαδόπουλος.

«Ζητάμε από τους πολίτες τη θετική τους ψήφο, για τις θέσεις και τις προτάσεις μας. Γιατί ξέρουν ότι το ΔΗΚΟ στη Βουλή θα απαιτήσει διαφάνεια, έλεγχο και κάθαρση.  Γιατί εμείς θα πιέσουμε, η ΕΥ να αφεθεί να κάνει τη δουλειά της. Γιατί εμείς θα πιέσουμε για να προχωρήσουν οι υποθέσεις του Συνεργατισμού. Γιατί εμείς θα πιέσουμε για λογοδοσία για το σκάνδαλο των χρυσών διαβατηρίων. Γιατί εμείς θα στηρίξουμε τους εργαζόμενους, τη μεσαία τάξη, τους συνταξιούχους, την κοινωνία.  Η ψήφος διαμαρτυρίας, είναι ψήφος χωρίς περιεχόμενο, είναι χαμένη ψήφος.

Όσοι κάνουν όνειρα ότι θα μας αποδυναμώσουν, θα βρουν και πάλι   απέναντι τους τον περήφανο ΔΗΚΟϊκό κόσμο.  Θα βρουν απέναντι τους τους  πολίτες που δεν είναι εγκλωβισμένοι στα στεγανά του δικομματισμού. Που αναγνωρίζουν τη συνέπεια του Δημοκρατικού Κόμματο σε θέσεις και αρχές. Που συμμερίζονται την επιθυμία μας για έλεγχο και κάθαρση. Που μελετούν τις προτάσεις μας και διαπιστώνουν ότι αν εφαρμοστούν θα δώσουν λύση σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Που αναγνωρίζουν ότι το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις θέσεις και προτάσεις, του δίνει στην αλλαγή σίγουρο και συγκεκριμένο περιεχόμενο. Που αναγνωρίζουν ότι η αλλαγή αυτή δεν μπορεί να γίνει πράξη χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα. 

Θα τιμήσουμε την απαίτηση του Κυπριακού λαού για σωστή λύση. Θα αποκαταστήσουμε την μεσαία τάξη. Θα απαιτήσουμε διαφάνεια, κάθαρση και λογοδοσία. Ζητάμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πολιτών, γιατί ένα ισχυρό ΔΗΚΟ ΚΑΙ μπορεί ΚΑΙ θα φέρει την καθαρή αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος.

Γραφείο Τύπου
26 Μαΐου 2021

ροή ειδήσεων