Τελική προεκλογική συγκέντρωση ΔΗΚΟ στη Λευκωσία
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Νικόλας Παπαδόπουλος: Θα αποτύχουν και πάλι όσοι επιδιώκουν να πλήξουν το Δημοκρατικό Κόμμα

«Είναι πολλοί  αυτοί που τα τελευταία χρόνια θέλουν να δουν το Δημοκρατικό Κόμμα αδύναμο», τόνισε στη μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση του ΔΗΚΟ στη Λευκωσία ο Νικόλας Παπαδόπουλος. «Είναι πολλοί αυτοί που δεν θέλουν να διατηρήσουμε τον πρωταγωνιστικό μας ρόλο.

Τους ενοχλεί η κριτική μας. Γιατί είναι σκληρή, αλλά δίκαιη. Τους ενοχλεί το χιούμορ μας. Γιατί αναδεικνύει πιο έντονα τα σκάνδαλα.  Τους ενοχλούν οι προτάσεις μας.  Γιατί ξεγυμνώνουν την ανικανότητα τους και στηρίζουν ουσιαστικά την κοινωνία. Τους ενοχλεί η ανυποχώρητη στάση μας στο Κυπριακό. Γιατί αποκαλύπτει την αποτυχία τους, που επέτρεψε στην Τουρκία να προωθήσει τα σχέδια της για τη διχοτόμηση της πατρίδας μας.

Προσπάθησαν να μας πλήξουν στις ευρωεκλογές του 2014. Προσπάθησαν πάλι στις βουλευτικές του 2016 και στις ευρωεκλογές του 2019.  Προσπαθούν και τώρα. Με αποστασίες, συκοφαντίες, ύβρεις, λάσπη.

Δεν τα κατάφεραν το 2014. Δεν τα κατάφεραν το 2016. Δεν τα κατάφεραν το 2019. Δεν θα τα καταφέρουν και τώρα.

Γιατί βρήκαν, βρίσκουν και θα βρίσκουν απέναντι τους τον περήφανο ΔΗΚΟικό κόσμο. Που τιμά τους αγώνες και την ιστορία του. Που τιμά τις παρακαταθήκες των ηγετών του, του Σπύρου Κυπριανού και του Τάσσου Παπαδόπουλου, που οδήγησαν την Κύπρο σε δρόμους ανάπτυξης και ευημερίας. Που τιμά την ετυμηγορία του Κυπριακού λαού που επιδιώκει σωστή λύση, χωρίς επικίνδυνες υποχωρήσεις.

Γιατί βρήκαν, βρίσκουν και θα βρίσκουν απέναντι τους, τους πολίτες που δεν είναι εγκλωβισμένοι στα στεγανά του δικομματισμού. Που αναγνωρίζουν τη συνέπεια του Δημοκρατικού Κόμματο σε θέσεις και αρχές. Που συμμερίζονται την επιθυμία μας για έλεγχο και κάθαρση. Που μελετούν τις προτάσεις μας και διαπιστώνουν ότι αν εφαρμοστούν θα δώσουν λύση σε πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε.

Γιατί βρήκαν, βρίσκουν και θα βρίσκουν απέναντι τους, το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας, που ζητά αλλαγή. Που αναγνωρίζει ότι το Δημοκρατικό Κόμμα, με τις θέσεις και προτάσεις, του δίνει στην αλλαγή σίγουρο και συγκεκριμένο περιεχόμενο. Που αναγνωρίζει ότι η αλλαγή αυτή δεν μπορεί να γίνει πράξη χωρίς το Δημοκρατικό Κόμμα. 

Ζητάμε την εμπιστοσύνη και τη στήριξη των πολιτών.

Για διαφάνεια, έλεγχο, τιμωρία και κάθαρση.

Για να εμποδίσουμε τα σχέδια της Τουρκίας για διχοτόμηση.

Για να εφαρμόσουμε τις προτάσεις μας και αν στηρίξουμε την κοινωνία.

Για να κάνουμε πράξη την καθαρή αλλαγή που έχει ανάγκη η πατρίδα μας».

Γραφείο Τύπου
25 Μαΐου 2021

ροή ειδήσεων