Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη
Ανακοινώσεις |

Η εκλογική νίκη του ανεξάρτητου υποψηφίου Νίκου Χριστοδουλίδη και η ανάδειξη του στο ανώτατο αξίωμα της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποτελεί νίκη της κοινωνίας των πολιτών.

Το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον εκλελεγμένο Πρόεδρο της Δημοκρατίας και διαβεβαιώνει ότι θα εργαστεί με υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, για τη διασφάλιση της ενότητας και της συλλογικότητας που έχει ανάγκη η Κύπρος και ο λαός.

Το ΔΗΚΟ θα συνεχίσει να συμβάλλει εποικοδομητικά στη χάραξη πολιτικής και στην προσπάθεια εξεύρεσης και εφαρμογής λύσεων για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων των πολιτών και για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων.

Το Δημοκρατικό Κόμμα συγχαίρει ιδιαίτερα τις εθελόντριες και τους εθελοντές, τα στελέχη, μέλη και ψηφοφόρους του οι οποίοι ενωμένοι και με σκληρή δουλειά, συνέβαλαν αποφασιστικά σ’ αυτή τη μεγάλη νίκη.

Η εκλογική νίκη του Νίκου Χριστοδουλίδη, ο οποίος έδειξε ένα νέο ήθος για την πολιτική, δίνει ελπίδα και προοπτική στον κυπριακό λαό.

Η επόμενη ημέρα μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να πάρουμε την Κύπρο μπροστά και να δούμε καλύτερες μέρες για τον τόπο και το λαό μας.

Γραφείο Τύπου

13 Φεβρουαρίου 2023

ροή ειδήσεων