Το Δημοκρατικό Κόμμα, καθόρισε το σύγχρονο πλαίσιο πολιτικών του θέσεων για την Αειφόρο Ανάπτυξη και το Περιβάλλον και εξήγγειλε τη δράση του για την Πάταξη της Διαφθορας
Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Στο πλαίσιο της εκστρατείας «Διάλογος» με την οποία το Δημοκρατικό Κόμμα έχει καθιερώσει την πολιτική της αμφίδρομης επικοινωνίας με την κοινωνία των πολιτών, οργανωμένα σύνολα, τεχνοκράτες και ακαδημαϊκούς, ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος, παρουσίασε στη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης, ένα σύγχρονο πλαίσιο πολιτικών θέσεων, επί της ενότητας «Αειφόρος Ανάπτυξη και Περιβάλλον».

Το πλαίσιο, θ’ αποτελέσει τη βάση καταρτισμού συγκεκριμένων προτάσεων και δράσεων, ώστε να διασφαλίζονται βασικές επιδιώξεις, όπως οι σωστοί σχεδιασμοί και υλοποίηση τους, το άμεσο όφελος στον πολίτη, ο καθορισμός εφαρμόσιμων λύσεων, οι αναπτυξιακές υποδομές με θετικό πρόσημο στην οικονομία του τόπου, η μέγιστη απορρόφηση χρηματοδοτικών εργαλείων της Ε.Ε. και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, αφού άκουσε προσεκτικά τις ανησυχίες οργανωμένων φορέων και οργανισμών, αφουγκράστηκε την απαίτηση της κοινωνίας, διαμορφώνοντας 17 στόχους κι επιδιώξεις. (επισυνάπτεται ξεχωριστό έγγραφο)

Η εκστρατεία «Διάλογος», συνεχίζεται με την επόμενη θεματική ενότητα που εξήγγειλε ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος και η οποία αφορά την «Πάταξη της Διαφθοράς».

Στο Δημοκρατικό Κόμμα, θεωρούμε κρίσιμη προτεραιότητα την πάταξη της διαφθοράς, με την προώθηση δράσεων που ενισχύουν τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και σχεδιασμών που καθιστούν περισσότερο αποτελεσματική την πρόληψη. 

Γραφείο Τύπου – 17 Φεβρουαρίου 2020

ροή ειδήσεων