Το Δημοκρατικό Κόμμα συγχαίρει την Κύπρια Υπαστυνόμο Ρίτα Σούπερμαν για την βράβευση της λόγω της δράση της ενάντια στην εμπορία προσώπων
01 Ιούλ 2016 Ανακοινώσεις

Το Δημοκρατικό Κόμμα συγχαίρει θερμά την Κύπρια Υπαστυνόμο Ρίτα Σούπερμαν για την επιλογή της ως «Trafficking in Persons 2016 Hero» και την βράβευση της από τον Υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ κ.Τζόν Κέρι. Η Κύπρια Υπαστυνόμος βραβεύτηκε για την δράση της και τις προσπάθειες ενάντια στην εμπορία προσώπων.

Η κυρία Σούπερμαν επιλέγηκε μαζί με άλλα οκτώ πρόσωπα ανάμεσα σε 188 χώρες που αξιολογήθηκαν από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Η βράβευση της Κύπριας Υπαστυνόμου αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την ίδια και την οικογένεια της, αλλά αποτελεί συνάμα και μεγάλη τιμή για την Κυπριακή Δημοκρατία και την Κυπριακή Αστυνομία.

Σε μια περίοδο όπου το θέμα της διαφθοράς στην Αστυνομία βρίσκεται στην επικαιρότητα, το ήθος, η συμπεριφορά, η δράση αλλά και η παγκόσμια αναγνώριση της Κυπρίας Υπαστυνόμου ας αποτελέσει κίνητρο και οδηγό για όλο το πολιτικό και επιχειρησιακό προσωπικό της Αστυνομίας Κύπρου αλλά και για την κοινωνία μας.

Για άλλη μια φορά συγχαίρουμε θερμά την Υπαστυνόμο Ρίτα Σούπερμαν και την καλούμε να συνεχίσει άοκνα και με αφοσίωση την δράση της απέναντι στη μάστιγα της εμπορίας προσώπων.

Μιας πρακτικής που αποτελεί προσβολή για όλα τα πολιτισμένα κράτη και κοινωνίες. Η Κύπρια Υπαστυνόμος τιμά την Κυπριακή Αστυνομία και την Κυπριακή Δημοκρατία.

Το Δημοκρατικό Κόμμα θα στηρίξει ενεργά εντός του Κοινοβουλίου όλες τις προσπάθειες του Κράτους για καταπολέμηση της εμπορίας προσώπων και θα σταθεί αρωγός στις ανάγκες της Αστυνομίας Κύπρου στον αγώνα της για εξάλειψη του Human Trafficking.

Άθως Αντωνιάδης

Εκπρόσωπος Τύπου Δημοκρατικού Κόμματος
1 Ιουλίου 2016

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media