ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΩΝ
01 Σεπ 2016 Ανακοινώσεις

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Από την πρώτη Ιανουαρίου του 2016 μέχρι και σήμερα, το μακάβριο βιβλίο των χαμένων ζωών από τροχαία δυστυχήματα καταγράφει 31 θανατηφόρες συγκρούσεις και 32 νεκρούς.

Μεγάλο ποσοστό των συνανθρώπων μας, που χάνουν τη ζωή τους στην άσφαλτο, είναι νέοι, κάτω των τριάντα ετών.

Με αυτά τα δεδομένα, το Δημοκρατικό Κόμμα αποφάσισε να συνδράμει με τις δικές του δυνάμεις, στην τεράστια προσπάθεια της Αστυνομίας Κύπρου και του αρμόδιου τμήματος Τροχαίας, συμμετέχοντας στη νέα εκστρατεία της Αστυνομίας για πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, με σύνθημα «Τα χέρια στο τιμόνι όχι στο κινητό».

Με βάση το αντικείμενο της τελευταίας εκστρατείας της Αστυνομίας, το Δημοκρατικό Κόμμα θα στηρίξει ουσιαστικά την εκστρατεία με τους εξής τρόπους:

• Έχει οργανωθεί εντατική εκστρατεία του ΔΗΚΟ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με βίντεο και μηνύματα που επικοινωνούν τα σχετικά μηνύματα.
• Θα οργανωθεί από την Φοιτητική Παράταξη ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ διανομή έντυπου ενημερωτικού υλικού σε όλα τα ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με την έναρξη της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς.
• Θα οργανωθεί από την ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ εκστρατεία διανομής ενημερωτικού υλικού που απευθύνεται στους νέους σε καφετέριες σε όλη τη Κύπρο.
• Θα οργανωθούν εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε σωματεία και συλλόγους του Δημοκρατικού Κόμματος σε όλη την Κύπρο.

Θέλουμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια της πολιτείας και της κοινωνίας, για να μειωθεί στο ελάχιστο ο φόρος αίματος που πληρώνουμε στον Μολώχ της ασφάλτου και να σταματήσουμε να θρηνούμε νέους ανθρώπους.

Γραφείο Τύπου
1 Σεπτεμβρίου 2016

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media