ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ «ΑΔΕΙΑΖΕΙ» ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ!
Ανακοινώσεις |

Με έκπληξη διαπιστώσαμε σήμερα ότι η Προεδρία της Δημοκρατίας εξέδωσε διευκρινιστική ανακοίνωση με την οποία «αδειάζει» ουσιαστικά τον Υπουργό Εξωτερικών κ. Κασουλίδη για τη χτεσινή δήλωσή του, σύμφωνα με την οποία «μέρος των εσόδων από το φυσικό αέριο θα καταβληθεί για να καλύψει το κόστος της λύσης», απαλλάσσοντας έτσι την κατοχική Τουρκία από τις υποχρεώσεις της.

Όμως, ο κ. Κασουλίδης δεν είπε τίποτε λιγότερο και τίποτε περισσότερο από όσα είπε ο ίδιος ο Πρόεδρος Αναστασιάδης στην προχτεσινή βραδινή συνέντευξή του στο MEGA.

Είναι επομένως προφανές ότι σήμερα, η Προεδρία της Δημοκρατίας προχώρησε σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία και «άδειασε» τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!

Όταν μια κυβέρνηση αυτοαναιρείται και «αδειάζει» τον εαυτό της σχεδόν καθημερινά, επιβεβαιώνει απλώς ότι λειτουργεί πρόχειρα, σπασμωδικά και, κυρίως, με αδιαφάνεια, προσπαθώντας να κρύψει την αλήθεια από το λαό.

Το Δημοκρατικό Κόμμα και ολόκληρος ο κυπριακός λαός διερωτώνται:

  • Ποια είναι τελικά η αλήθεια;
  • Γιατί επιμένουν να κρύβουν από το λαό όσα συζητούνται στις διαπραγματεύσεις;
  • Γιατί προτιμούν τη συσκότιση, τη σύγχυση και τις αντιφατικές δηλώσεις που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα;

Επαναλαμβάνουμε την έκκληση μας για σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου και παραχώρηση στα κόμματα όλων των εγγράφων που έχουν ήδη κατατεθεί στις διαπραγματεύσεις.

 

Γραφείο Τύπου
16 Ιουνίου 2016    

ροή ειδήσεων