ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
07 Σεπ 2016 Ανακοινώσεις

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ, ΜΙΧΑΛΗ ΔΑΜΙΑΝΟΥ

Οι διαφωνίες που έχουν προκύψει στους κόλπους της διαπραγματευτικής ομάδας του Προέδρου Αναστασιάδη για τους χειρισμούς του κ. Αναστασιάδη στις διαπραγματεύσεις για το κυπριακό, θα έπρεπε να προκαλέσουν προβληματισμό, κυρίως σε εκείνους, που θεωρούν σωστή την πολιτική του Προέδρου.

Ακόμα και διαχρονικά στενοί συνεργάτες και υποστηρικτές του κ. Αναστασιάδη και της πολιτικής του, εκφράζουν διαφωνίες και επιφυλάξεις και μάλιστα για υψίστης σημασίας θέματα, όπως αυτό της συνέχισης της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σημειώνεται πως για τον ίδιο ακριβώς λόγο το Δημοκρατικό Κόμμα είχε αποχωρήσει από τη διακυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη.

Το Δημοκρατικό Κόμμα, για πολλοστή φορά, απευθύνεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του ζητά να αλλάξει προσέγγιση στις διαπραγματεύσεις και να απαιτήσει τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Αυτό απαιτεί η ασφάλεια του λαού μας.

Προειδοποιούμε πως το Δημοκρατικό Κόμμα δεν πρόκειται να αποδεχθεί διευθέτηση του Κυπριακού η οποία θα προνοεί τη διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας και την αντικατάσταση της με ένα μόρφωμα τύπου Ανάν, το οποίο θα λειτουργεί ως προτεκτοράτο της Τουρκίας.

Γραφείο Τύπου
7 Σεπτεμβρίου 2016

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media