«Αδιανόητο η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ να ασχολείται με τις δικοινοτικές τεχνικές επιτροπές, την ώρα που τα φερέφωνα της Άγκυρας δημιουργούν επιτροπή για τον εποικισμό της περίκλειστης Αμμοχώστου».
03 Ιούλ 2020 WEB TV, Ανακοινώσεις

ΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΠΛ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ

Με απύθμενο θράσος οι εγκάθετοι της Άγκυρας, προχωρούν ανενόχλητοι με τους προκλητικούς τους σχεδιασμούς για τον εποικισμό της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου.  

Ως Δημοκρατικό Κόμμα καταδικάζουμε με αγανάκτηση και αποτροπιασμό τόσο το περιεχόμενο όσο και την ένταση με την οποία το δίδυμο Κουντρέτ Οζερσαϊ και Ερσίν Τατάρ, προωθεί τους τουρκικούς σχεδιασμούς για δημιουργία νέων τετελεσμένων.

Ενέργειες για την Αμμόχωστο που δεν συνάδουν με τα σχετικά ψηφίσματα του Ο.Η.Ε., είναι απαράδεκτες. Η υλοποίηση τους πρέπει να αποτραπεί.

Είναι γι’ αυτό που καλούμε για ακόμη μια φορά την κυβέρνηση να εντείνει πιο αποφασιστικά τις προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση.

Είναι αδιανόητο η κυβέρνηση Αναστασιάδη-ΔΗΣΥ να παραχωρεί υπέρμετρες αρμοδιότητες στις τεχνικές επιτροπές που τείνουν να υποβαθμίσουν την Κυπριακή Δημοκρατία, την ώρα που τα φερέφωνα της Άγκυρας δημιουργούν και ενισχύουν επιτροπή για τον εποικισμό της περίκλειστης Αμμοχώστου.

Γραφείο Τύπου

3 Ιουλίου 2020

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media