Ανεπαρκής να καταθέσει καν πρόταση αντιμετώπισης του προβλήματος των Μη – Εξυπηρετουμένων Δανείων, είναι η κυβέρνηση Αναστασιάδη
28 Νοέ 2017 Ανακοινώσεις

Οι κυβερνώντες κωφεύουν για τρία χρόνια στις έντονες και επαναλαμβανόμενες προειδοποιήσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου, για την αντιμετώπιση του σοβαρότατου προβλήματος του ψηλού ποσοστού Μη – Εξυπηρετουμένων Δανείων.

Άφησαν την επίλυση του ζητήματος αυτού στον αυτόματο πιλότο, χωρίς να παρουσιάσουν κανένα σχεδιασμό αντιμετώπισης του και συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα, ακόμα και μετά την επισήμανση του διεθνούς οίκου αξιολόγησης Moody`s, ο οποίος χαρακτήρισε την κυπριακή οικονομία ιδιαίτερα ευάλωτη στην εκδήλωση κινδύνων λόγω του ψηλού ποσοστού Μη – Εξυπηρετούμενων Δανείων.

Ο σκοπός της κυβέρνησης Αναστασιάδη είναι εμφανής:

Να παραπλανηθεί ο λαός, ότι δήθεν η κυπριακή οικονομία είναι «success story».

Το υψηλό ποσοστό των Μη – Εξυπηρετουμένων Δανείων και του ιδιωτικού δανεισμού, αποτελεί βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος έχει επισημάνει το πρόβλημα, έχει προειδοποιήσει έχει προτείνει λύσεις, όπως τη δημιουργία Φορέα Διαχείρισης Μη – Εξυπηρετουμένων Δανείων.

Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν έχει καμία πρόταση.

Λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της οικονομίας μπορεί να φέρει μόνο αυτός που τα προέβλεψε και κατέθεσε προτάσεις εδώ και καιρό για την αντιμετώπιση τους και απέδειξε την αξιοπιστία του.

Λύσεις μπορεί να υπάρξουν μόνο με την Αλλαγή που θα φέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα του.

Γραφείο Τύπου
28 Νοεμβρίου 2017

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media