ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΑΦΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΙΤΤΟΚΟΠΙΤΗ

Εγκληματεί το Υπουργείο Εμπορίου εις βάρος της Πάφου.

Καταγγέλλω τις απαράδεκτες και ύποπτες μεθοδεύσεις, εκ μέρους του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού, εις βάρος της Πάφου, για το θέμα της κατασκευής της Μαρίνας της Πάφου.

Μετά από δέκα ετών καθυστερήσεις και με την κοινοπραξία που έχει κερδίσει το σχετικό διαγωνισμό για κατασκευή του έργου να έχει εξασφαλίσει τα απαιτούμενα ποσά για την χρηματοδότηση του έργου, έρχεται το ίδιο το Υπουργείο με τελεσιγραφικό τρόπο να ακυρώνει την συμφωνία των δυο μερών (Υπουργείου και Κοινοπραξίας), για παροχή μικρής χρονικής παράτασης στην διευθέτηση διαδικαστικών θεμάτων από τις τράπεζες, που έχουν αποδεχτεί να συμμετέχουν στην σχετική χρηματοδότηση, με καταφανή σκοπό τον οριστικό τορπιλισμό της εκτέλεσης του έργου.

Οι πιο πάνω αναφερόμενες ενέργειες λειτουργών του αρμόδιου Υπουργείου, αφήνουν εκτεθειμένο τον πολιτικό τους προϊστάμενο, ο οποίος ελέγχεται για απαράδεκτη ολιγωρία και ανοχή για ένα έγκλημα το οποίο διαπράττεται σε βάρος της Πάφου εδώ και 10 χρόνια.

Καλώ τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όπως παρέμβει άμεσα για απονομή δικαιοσύνης και αποτροπή των όποιων ραδιουργιών εξυφαίνονται εναντίον της Επαρχίας της Πάφου.

Γραφείο Τύπου
25 Οκτωβρίου 2016

ροή ειδήσεων