Αυτές τις μαύρες ημέρες για την Ελλάδα, αναδείχτηκε σαν ηλιαχτίδα ελπίδας, η απόδειξη ότι η κυπριακή κοινωνία διαθέτει τεράστια αποθέματα ψυχής
01 Αυγ 2018 Ανακοινώσεις

Το Δημοκρατικό Κόμμα συγχαίρει θερμά όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης STAND BY GREECE, η οποία διοργανώθηκε με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας προς τους πληγέντες, από τη φονική πυρκαγιά στην Αττική, αδελφούς Ελλαδίτες.

Θερμά συγχαρητήρια απευθύνουμε στο δημοσιογραφικό κόσμο, όλους τους εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας και στις διευθύνσεις των ΜΜΕ, για την απόφαση τους να ενωθούν σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια και σε όλες τις άλλες οργανώσεις που συνέδραμαν τα μέγιστα στην επιτυχία της εκδήλωσης έμπρακτης συμπαράστασης προς τους συνανθρώπους μας στην πληγείσα περιοχή.

Η ανταπόκριση του κυπριακού λαού στο κάλεσμα των διοργανωτών της εκδήλωσης, ήταν συγκλονιστική, όπως συγκλονιστική ήταν η κινητοποίηση των κυπρίων από την πρώτη στιγμή. Η Κύπρος είναι πάντα κοντά στην Ελλάδα, όπως η Ελλάδα ήταν πάντα κοντά στην Κύπρο.

Ιδιαίτερη μνεία κάνουμε στη συμμετοχή του HOPE FOR CHILDREN, όχι μόνο στη διοργάνωση της εκδήλωσης, αλλά κυρίως, γιατί η ανάθεση στο HOPE FOR CHILDREN της μετουσίωσης της προσφοράς του κυπριακού λαού σε έμπρακτη βοήθεια, διασφαλίζει ότι θα επιτευχθεί αυτό που όλοι στοχεύουμε: Να βοηθηθούν τα παιδιά.

Αυτές τις μαύρες ημέρες για την Ελλάδα, αναδείχτηκε σαν ηλιαχτίδα ελπίδας η απόδειξη ότι η κυπριακή κοινωνία διαθέτει τεράστια αποθέματα ψυχής.

 

Γραφείο Τύπου

1 Αυγούστου 2018 

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media