Χρ. Παντελίδης – Πρόταση Νόμου για τη διευκόλυνση χιλιάδων καταθετών της πρώην Λαϊκής Τράπεζας
WEB TV, Ανακοινώσεις |

Απομαγνητοφώνηση δήλωσης του Βουλευτή Λευκωσίας, Χρύση Παντελίδη, στο πλαίσιο δηλώσεων που έγιναν από κοινού με τη Βουλεύτρια του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, αναφορικά με την Πρόταση Νόμου που κατέθεσαν για εκσυγχρονισμό της Νομοθεσίας με σκοπό τη διευκόλυνση των χιλιάδων καταθετών της Λαϊκής Τράπεζας στη διαδικασία εκκαθάρισής της.

«Απαντώ λέγοντας πως, οπωσδήποτε (η Πρόταση Νόμου για την οποία συζητήσαμε σήμερα) θα οδηγηθεί στην Ολομέλεια πριν το κλείσιμο της Βουλής θα έλεγα και πολύ-πολύ πιο σύντομα.

Άλλωστε, σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση είχαμε τη θετική ανταπόκριση όλων των κομμάτων, αλλά και του Υπουργείου Οικονομικών και της Κεντρικής Τράπεζας και του Τμήματος Αφερεγγυότητας και όλων, εν πάση περιπτώσει, των αρμόδιων φορέων.

Άρα, είμαστε αισιόδοξοι ότι όχι μόνο θα οδηγηθεί πολύ σύντομα στην Ολομέλεια αλλά θα υπερψηφιστεί κιόλας.

Εννοείται ότι συμφωνώ με κάθε λέξη που έχει πει η κυρία Χαραλαμπίδου και προσθέτω ότι εκσυγχρονίζουμε μια νομοθεσία με αφορμή την υπόθεση της πρώην Λαϊκής Τράπεζας, η οποία αγγίζει δυστυχώς μερικές χιλιάδες συμπολίτες μας. Και εύχομαι να μην χρειαστεί ξανά τέτοιου είδους άσκηση αυτής της νομοθεσίας στο μέλλον.»

Γραφείο Τύπου

30 Μαΐου 2022

ροή ειδήσεων