Χρ. Παντελίδης: Το βόλεμα Συναγερμικών επεκτείνεται και στον Αθλητισμό
Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή
WEB TV, Ανακοινώσεις |

Δήλωση του Βουλευτή Λευκωσίας του Δημοκρατικού Κόμματος, Χρύση Παντελίδη, μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου

Το βόλεμα Συναγερμικών επεκτείνεται και στον Αθλητισμό

Στη σημερινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου εξετάσαμε την Έκθεση της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για το έτος 2018.

Σημειώνουμε τη βούληση και τις ενέργειες της νέας ηγεσίας της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής για συμμόρφωση με τις συστάσεις της Ελεγκτικής Υπηρεσίας και ευελπιστούμε ότι στο μέλλον δεν θα χρειάζεται η εξέταση θεμάτων της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής από την Επιτροπή Ελέγχου.

Σε σχέση, όμως, με την υπό εξέταση Έκθεση, σημειώνουμε ότι για ακόμα μια φορά γίναμε μάρτυρες μιας προνομιακής εργοδότησης και γενικότερης μεταχείρισης ενός προσώπου, πρώην αθλήτριας, η οποία έχει διαχρονική σύνδεση με τον ΔΗΣΥ.

Η εργοδότηση και η γενικότερη μεταχείριση του συγκεκριμένου προσώπου, προκαλεί πολλά ερωτήματα για τα οποία θα αναμένουμε περαιτέρω ενημέρωση, τόσο από την Ελεγκτική Υπηρεσία όσο και από τις άλλες αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.  

Συνεδριακό Κέντρο, 27 Ιανουαρίου 2022

ροή ειδήσεων