ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕΝΕΚΗ, ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
11 Ιούν 2020 WEB TV, Ανακοινώσεις

Στόχος η στήριξη της κυπριακής οικονομίας και η διασφάλιση της αξιοπιστίας της ΚΔ, μέσα από μια σωστή εφαρμογή του προγράμματος πολιτογραφήσεων

Έστω και με έξι μήνες καθυστέρηση, ικανοποιήθηκε η απαίτηση του Δημοκρατικού Κόμματος όπως ετοιμαστούν κανονισμοί που να ρυθμίζουν το πολύ σημαντικό, για την κυπριακή οικονομία, επενδυτικό πρόγραμμα πολιτογραφήσεων.

Αναμένουμε την κατάθεση στη Βουλή των Αντιπροσώπων, των σχετικών κανονισμών που εγκρίθηκαν από το Υπουργικό Συμβούλιο ώστε να τους μελετήσουμε και να τοποθετηθούμε.

Θεωρούμε πολύ σημαντική τη θεσμοθέτηση συγκεκριμένων, αντικειμενικών και διαφανών κριτηρίων με τα οποία πρέπει να παραχωρούνται διαβατήρια σε ενδιαφερόμενους επενδυτές, ιδιαίτερα μετά την κακοδιαχείριση του προγράμματος από την κυβέρνηση του ΔΗΣΥ, που έχει εκθέσει την Κύπρο, διεθνώς.

Στόχος μας είναι η στήριξη της κυπριακής οικονομίας και ταυτόχρονα η διασφάλιση της αξιοπιστίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, μέσα από την σωστή ρύθμιση της εφαρμογής του επενδυτικού προγράμματος πολιτογραφήσεων.  

Γραφείο Τύπου

11 Ιουνίου 2020

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media