ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΕΥ. ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
03 Ιούν 2016 WEB TV, Ανακοινώσεις

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΧΩΡΟΥ

 

Το Δημοκρατικό Κόμμα εκφράζει την ικανοποίηση του γιατί χθες ο ενδιάμεσος χώρος απέδειξε πως έλαβε τα μηνύματα των πολιτών, όπως εκφράστηκαν στην κάλπη της 22ας Μαΐου.

 

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό ο ενδιάμεσος χώρος λειτούργησε με διαφάνεια και έδειξε ότι υπάρχει προοπτική συνεννόησης και συνεργασίας των πολιτικών δυνάμεων αυτού του χώρου.

 

Δυστυχώς η Αλληλεγγύη, για λόγους που μόνο η ίδια μπορεί να γνωρίζει, επέλεξε να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη συνεργασία και να εκλέξει τον Πρόεδρο της Βουλής με τη συνεργασία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

 

Παρόλα αυτά το Δημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσει την προσπάθεια προς την κατεύθυνση της συνεργασίας του ενδιάμεσου χώρου, με γνώμονα την ευόδωση του αγώνα για εξεύρεση βιώσιμης λύσης στο κυπριακό, την ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας και την ευημερία του λαού μας.

 

Συγχαίρουμε τον κ. Δημήτρη Συλλούρη για την εκλογή του στην προεδρία της Βουλής, του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του και δηλώνουμε ότι θα σταθούμε στο πλευρό του, για το καλό της Βουλής και του λαού.

 

Γραφείο Τύπου

3 Ιουνίου 2016

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media