Διεκδικούμε για την Κύπρο
στην Ευρώπη

Δήλωση προέδρου Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλα Παπαδόπουλου κατά την διάρκεια της Υποβολής των Υποψηφιοτήτων

Δήλωση προέδρου Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλα Παπαδόπουλου κατά την διάρκεια της Υποβολής των Υποψηφιοτήτων του κόμματος για την Επαρχία Λευκωσίας.

«Αυτή την συμβολική ώρα, οι 56 υποψήφιοι του Δημοκρατικού Κόμματος, στέκονται εν όποιον του λαού και στέλνουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε κάθε Κύπριο, σε κάθε Κύπρια πως όλοι μαζί μπορούμε να Πάρουμε την Κύπρο Μπροστά.

Για να πάρουμε όμως την χώρα μας μπροστά, χρειάζεται να διεκδικήσουμε μια σωστή λύση του Κυπριακού, προστατεύοντας παράλληλα την Κυπριακή Δημοκρατία. Χρειάζεται να πετύχουμε ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας, να δημιουργήσουμε νέες θέσεις εργασίας, να άρουμε αδικίες και να αποκαταστήσουμε συμπολίτες μας που πλήρωσαν πάρα πολύ ψηλό κόστος για την οικονομική κρίση που διανύουμε.

Χρειαζόμαστε κοινωνική συνοχή, πρέπει να διεκδικήσουμε την διαφάνεια στην πολιτική ζωή αλλά και την λογοδοσία των πολιτειακών αξιωματούχων, αλλά πάνω από όλα, για να πάει η Κύπρος Μπροστά, χρειαζόμαστε ένα ισχυρό κέντρο, για να μπορέσουμε να τα βάλουμε με την αλαζονεία του δικομματικού κατεστημένου.

Χρειαζόμαστε ένα δυνατό κέντρο για να τα βάλουμε με τις λογικές στην οικονομία που μας οδήγησαν από την μια στην χρεοκοπία και από την άλλη που πιστεύουν ότι η ανισότητα είναι ένα αναπόφευκτο τετελεσμένο.

Χρειαζόμαστε ένα δυνατό κέντρο,για να τα βάλουμε με εκείνο το κατεστημένο που 12 χρόνια μετά, επιδιώκει να δικαιωθεί για το 2004 και να επαναφέρει το σχέδιο Ανάν.

Ναι, η Κύπρος χρειάζεται ένα ισχυρό κέντρο, και το κέντρο χρειάζεται ένα ενισχυμένο Δημοκρατικό Κόμμα, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να διαδραματίζουμε ένα αποφασιστικό, πρωταγωνιστικό, ρυθμιστικό ρόλο, στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας.

Και για αυτό, ζητάμε την εμπιστοσύνη αλλά και την ψήφο των πολιτών για να πάρουμε, όλοι μαζί την Κύπρο Μπροστά.

Καλές επιτυχίες σε όλες και όλους. »

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media