Διεκδικούμε για την Κύπρο
στην Ευρώπη

ΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ, ΦΥΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
10 Ιούν 2018 Ανακοινώσεις

ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη της ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος άρχισε το πρωί όπως έχει καθοριστεί και συνεχίζεται κανονικά.

Όπως είναι γνωστό λειτουργούν ανά το παγκύπριο 5 εκλογικά κέντρα. Ένα στη Λευκωσία, ένα στη Λεμεσό, ένα στην Πάφο, ένα στην Λάρνακα και ένα στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

Όπως προβλέπεται η διαδικασία θα συνεχιστεί μέχρι τις 6:30 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει η καταμέτρηση των ψηφοδελτίων, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα και ακολούθως θα γίνει η ανακήρυξη της νέας ηγεσίας του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ως τώρα η προσέλευση των ψηφοφόρων είναι ικανοποιητική και συνεχίζεται ομαλά χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Γίνεται διαχείριση των επιμέρους προβλημάτων που παρουσιάζονται σε συνεργασία με τους εκπροσώπους των υποψηφίων.

Όλες οι Επαρχιακές Εφορευτικές Επιτροπές σε συνεργασία με τα επιτελεία τους εργάζονται αποτελεσματικά και συντονισμένα για την ομαλή εφαρμογή των σχετικών καταστατικών προνοιών και των αντίστοιχων ρυθμίσεων, ώστε η εκλογική διαδικασία να εξελιχθεί κατά τρόπο αδιάβλητο.

 

Γραφείο Τύπου

10 Ιουνίου 2018

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media