ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΥΛΩΝΑ
Ανακοινώσεις |

Τα στοιχεία που βλέπουν το φως και οι αλληλοκατηγορίες μεταξύ στελεχών του ΔΗΣΥ και πρώην Υπουργών της κυβέρνησης Αναστασιάδη επιβεβαιώνουν το «πάρτι» που είχε στηθεί με τα «χρυσά διαβατήρια».

Η κοινωνία έχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιος είχε την ευθύνη για την χαλάρωση των κριτηρίων των πολιτογραφήσεων και εάν Υπουργοί της κυβέρνησης του ΔΗΣΥ είχαν εμπορικές σχέσεις με εταιρείες που επωφελήθηκαν από αυτή τη χαλάρωση, όταν αυτές αποφασίστηκαν.

Οι αλληλοκατηγορίες των δυο πρώην Υπουργών της Κυβέρνησης του ΔΗΣΥ και η καταφανής προσπάθεια μετατόπισης της ευθύνης, επιβεβαιώνουν τον πανικό στον οποίο βρίσκεται αυτή η Κυβέρνηση.  

Φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν πολλά να κρύψουν.

Ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών λέει πως τα κριτήρια τα άλλαζε ο τέως Υπουργός Οικονομικών.

Ο τέως Υπουργός Οικονομικών λέει πως τα άλλαζε ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών.

Η κοινωνία διερωτάται, καλά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε λόγο στη διακυβέρνηση της χώρας, ή, οι Υπουργοί του έκαναν μόνοι τους ότι ήθελαν;

Η κοινωνία επίσης διερωτάται πως μια υπάλληλος της Βουλής, βρέθηκε αίφνης στο Υπουργείο Εσωτερικών να διαδραματίζει κομβικό ρόλο στη διαχείριση του ΚΕΠ, παρακάμπτοντας τον αρμόδιο λειτουργό τον Διευθυντή του Αρχείου Πληθυσμού.

Κατά μεγάλη σύμπτωση, η συγκεκριμένη λειτουργός είναι αδελφότεκνη της συζύγου του Νίκου Αναστασιάδη

Όλα τα πιο πάνω επιβεβαιώνουν για ακόμη μια φορά, την ανάγκη απόλυτης διαφάνειας και παράδοσης των φακέλων στην Ελεγκτική Υπηρεσία.

Ο μόνος τρόπος αντιμετώπισης της διαπλοκής και της συσκότισης είναι η διαφάνεια και η δημοσιότητα για να λάμψει η αλήθεια.

Οφείλουμε τέλος να ρωτήσουμε, πότε δοθεί στη δημοσιότητα και η κατάθεση του τέως Υπουργού Εσωτερικών και νυν Υπουργού Οικονομικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη;

Γραφείο Τύπου- 25 Ιανουαρίου 2021

ροή ειδήσεων