Δήλωση του Προέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος μετά τη συνάντηση του με τη νέα Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως
WEB TV, Ανακοινώσεις, Στήλη Προέδρου |

Συνάντηση εθιμοτυπικού χαρακτήρα, είχε σήμερα (13.7.2020) ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος με την νέα Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Έμιλυ Γιολίτη.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα ο τομέας της Δικαιοσύνης και άλλα ζητήματα που απασχολούν ευρύτερα την κοινωνία και άπτονται των αρμοδιοτήτων της Υπουργού.

Ακολουθεί αυτούσια η δήλωση του Προέδρου του ΔΗΚΟ, μετά το πέρας της συνάντησης: (VIDEO https://youtu.be/4HOtGYldXeA)

«Θέλω να συγχαρώ τη νέα Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, γιατί αναλαμβάνει ένα δύσκολο έργο σε μια περίοδο που το συγκεκριμένο Υπουργείο αντιμετωπίζει πολλές προκλήσεις. Μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης, η αναδιάρθρωση της Αστυνομίας, η πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, η εξάπλωση των ναρκωτικών».

«Όλα αυτά είναι ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και για τα οποία θα πρέπει να αναληφθούν πρωτοβουλίες έτσι ώστε να δώσουμε λύσεις σε ζητήματα που προκαλούν πολλαπλά κοινωνικά προβλήματα και ζητήματα».

«Σε αυτή την προσπάθεια το Δημοκρατικό Κόμμα θα συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να βρούμε συλλογικά αυτές τις λύσεις στα προβλήματα που είναι όντως προβλήματα που απασχολούν τον λαό και την κοινωνία μας».

Γραφείο Τύπου

13 Ιουλίου 2020

ροή ειδήσεων