ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΑ
Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

Αν ο κ. Αναστασιάδης επιθυμεί να τον εμπιστευτούμε τότε πρέπει να σταματήσει να λέει ψέματα στο λαό και να ξεκινήσει να τηρά τις δεσμεύσεις του.

Δυστυχώς ο κ. Αναστασιάδης συνελήφθη να ψεύδεται για μια ακόμα φορά αφού υποστήριξε ότι στις 14 Σεπτεμβρίου, μετά τη συνάντηση του με τον Μουσταφά Ακκιντζί, δεν θα εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν, αλλά “δελτίο τύπου”.

Όμως, η απόφαση για να εκδοθεί κοινό ανακοινωθέν στις 14.9.16, έχει ήδη παρθεί από την 23.8.16 είναι λοιπόν άξιο απορίας γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νιώθει την ανάγκη να καταφεύγει σε ψεύδη για να παραπλανήσει το λαό.

Αν θέλει ο Νίκος Αναστασιάδης να τον εμπιστευτούμε τότε πρέπει να πάψει να συμπεριφέρεται ως να επιδιώκει τη δικαίωση για το 2004.

Υπενθυμίζουμε πως το 2013 ο υποψήφιος Νίκος Αναστασιάδης υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό πως δεν πρόκειται να επαναφέρει το σχέδιο Ανάν ή παρόμοιο σχέδιο με το Ανάν.

Τρία χρόνια μετά ΚΑΙ αυτή του η δέσμευση πήγε περίπατο, καθώς σε συνέντευξη του την περασμένη Κυριακή καυχήθηκε πως πέτυχε «βελτιώσεις» στο σχέδιο Ανάν.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης συνεχίζει να προκαλεί με την αναξιοπιστία του και με τις ενέργειες του ενισχύει το πρόβλημα εμπιστοσύνης του λαού προς την πολιτική του.

Γραφείο Τύπου
8 Σεπτεμβρίου 2016

ροή ειδήσεων