Εάν δεν ληφθούν αμέσως μέτρα στήριξης, οι παραγωγοί της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου κινδυνεύουν να χάσουν τους κόπους και τα έξοδα μιας χρονιάς
WEB TV, Ανακοινώσεις |

Άμεση και αποτελεσματική πρέπει να είναι η βοήθεια του κράτους προς τους χαλαζόπληκτους παραγωγούς της Ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου, οι οποίοι βρίσκονται ενώπιον του εφιάλτη της ολοκληρωτικής οικονομικής καταστροφής, μετά την εκδήλωση των χθεσινών έντονων καιρικών φαινομένων.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες επιβάλλεται να προχωρήσουν γρήγορα στην εκτίμηση των ζημιών, στον καθορισμό των αποζημιώσεων και στην καταβολή, στους παραγωγούς, του ποσού της οικονομικής στήριξης, έτσι ώστε να μπορέσουν οι γεωργοί μας να δρομολογήσουν σύντομα τη διαδικασία παραγωγής.

Εάν δεν ληφθούν αμέσως τα μέτρα στήριξης, εκτός των παραγωγών, που κινδυνεύουν να χάσουν τους κόπους και τα έξοδα μιας χρονιάς, προβλήματα θα αντιμετωπίσουν και οι καταναλωτές, λόγω της πολύ πιθανής αύξησης των τιμών.

Το Δημοκρατικό Κόμμα είναι στην κυριολεξία κοντά στους πληγέντες παραγωγούς και δηλώνει έτοιμο να συνδράμει στη στήριξη τους με όποιο τρόπο και αν απαιτηθεί, εντός και εκτός Βουλής.

Καλούμε την κυβέρνηση να μην χρονοτριβήσει καθόλου.   

Γραφείο Τύπου

21 Οκτωβρίου 2019

ροή ειδήσεων