Έκτακτη ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, από την αρμόδια Υπουργό, για το θέμα της Cobalt Aero
19 Οκτ 2018 Ανακοινώσεις

Με πρωτοβουλία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, η Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Βασιλική Αναστασιάδου ενημέρωσε σήμερα εκτάκτως την επιτροπή, για τις εξελίξεις αναφορικά με την ανάκληση των εργασιών της αεροπορικής εταιρίας Cobalt Aerο.

Ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, Γεώργιος Προκοπίου εξέφρασε τη λύπη του, γιατί ακόμα ένας κυπριακός αερομεταφορέας αναστέλλει τις εργασίες του, «δυστυχώς», όπως είπε, «με συνεπακόλουθα αποτελέσματα, δηλαδή απώλεια εργασίας για 280 συμπατριώτες μας, προβλήματα και ταλαιπωρία στο επιβατικό κοινό, που είτε πρέπει να επαναπατριστεί, είτε να διευθετήσει τις εκκρεμότητες του με τα εισιτήρια και τις κρατήσεις του».

«Ενημερωθήκαμε», δήλωσε ο κ. Προκοπίου, «ότι κανένας δεν θα χάσει τα λεφτά του, αφού το Υπουργείο θα αναλάβει το κόστος για τα εισιτήρια των επιβατών ώστε να επαναπατριστούν».

Ο κ. Προκοπίου κατέστησε σαφές προς την Υπουργό, ότι η επιτροπή θα παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από το θέμα της Cobalt και για τα όσα η Υπουργός διαβεβαίωσε και εάν κριθεί αναγκαίο, η κυβέρνηση θα κληθεί εκ νέου για περαιτέρω ενημέρωση.

 

Γραφείο Τύπου

19 Οκτωβρίου 2018          

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media