Επιμένουν σε λάσπη που καταρρίπτεται από τα γεγονότα
Ανακοινώσεις |

Με λύπη μας, διαπιστώνουμε ότι η εφημερίδα «Αλήθεια» δίνει σήμερα συνέχεια σε μια συκοφαντική αναφορά λάσπης, που έκανε ο κύριος Ανδρέας Μαυρογιάννης εναντίον του κυρίου Νίκου Χριστοδουλίδη, στο προχτεσινό debate του SIGMA.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαυρογιάννης και εφημερίδα «Αλήθεια» αμφισβητούν το γεγονός ότι ο κ. Χριστοδουλίδης είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου.

Αυτή η λάσπη του κυρίου Μαυρογιάννη και της εφημερίδας «Αλήθεια» καταρρίπτεται εκκωφαντικά από την πραγματική αλήθεια και από την γραπτή βεβαίωση του Πανεπιστημίου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία:

«Ο κ. Νίκος Χριστοδουλίδης ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης την 25η Φεβρουαρίου 2003 με τίτλο διδακτορικής διατριβής “Οι εσωτερικές μεταβλητές και η διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής. Η κυπριακή εμπειρία (1977-1990)”».

Έχουμε επισημάνει εδώ και καιρό ότι, ο κ. Χριστοδουλίδης βάλλεται ανηλεώς με συκοφαντίες και λάσπη, σε μια απέλπιδα προσπάθεια κάποιων να πλήξουν την απήχηση της υποψηφιότητάς του και των προτάσεών του στην κοινωνία.

Ευτυχώς, οι πολίτες έχουν αντίληψη και κρίση και μπορούν να διακρίνουν τη λάσπη και την κατασυκοφάντηση, ειδικά κάθε φορά που καταρρίπτεται με τεκμήρια.

Γραφείο Τύπου

19 Οκτωβρίου 2022

ροή ειδήσεων