Επίσκεψη στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα
Ανακοινώσεις |

ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ 

Επίσκεψη στο Καραϊσκάκειο Ίδρυμα πραγματοποίησε σήμερα αντιπροσωπεία του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής του Δημοκρατικού Κόμματος, αποτελούμενη από την κ. Γιώτα Παπαδοπούλου, τον Αντιπρόεδρο του ΔΗΚΟ, Αντώνη Αντωνίου, την Υπεύθυνη του Τομέα Κοινωνικής Πολιτικής, Αυγούστα Φακοντή και άλλα μέλη του Τομέα.

Κατά τη συνάντηση με την Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος, Δρ Πόπη Κανάρη και τον Διευθυντή του Καραϊσκάκειου, Δρ Παύλο Κωστέα έγινε ενημέρωση για το έργο του ιδρύματος, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Καραϊσκάκειο.

Διεξήχθη παραγωγική συζήτηση, με την αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κόμματος να καταγράφει τις απόψεις των επικεφαλής του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και τα ζητήματα που απασχολούν το ίδρυμα, με στόχο να τύχουν επεξεργασίας και να ενσωματωθούν στη δέσμη μέτρων για την ενίσχυση της προσπάθειας αντιμετώπισης των συνεπειών του καρκίνου, που αναμένεται να καταθέσει το Δημοκρατικό Κόμμα.

Η αντιπροσωπεία του Δημοκρατικού Κόμματος εξέφρασε στην Δρα Κανάρη και τον Δρα Κωστέα, την απεριόριστη εκτίμηση και το σεβασμό στο έργο και την αποστολή του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος και παρέδωσε φυσικά μαλλιά, που θα χρησιμοποιηθούν από πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Γραφείο Τύπου            

5 Μαρτίου 2019

ροή ειδήσεων