Γ. Σολωμού: Πρόσω ολοταχώς για το Πολιτικό Συνέδριο της 6ης Φεβρουαρίου
Πολιτικό Συνέδριο ΔΗΚΟ
WEB TV, Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ

Πρόσω ολοταχώς για το Πολιτικό Συνέδριο της 6ης Φεβρουαρίου

Με στόχο τη λήψη αποφάσεων που θα καθορίσουν το πολιτικό πλαίσιο σε σχέση με τις Προεδρικές Εκλογές και όλα όσα απασχολούν τον τόπο μας, το Δημοκρατικό Κόμμα οδεύει προς το συνέδριο της 6ης Φεβρουαρίου.

Ενώπιον των συνέδρων θα τεθεί το προσχέδιο της Πολιτικής Διακήρυξης που έχει εγκρίνει η Κεντρική Επιτροπή και η οποίο συγκεκριμενοποιεί και θέτει την πολιτική βάση πάνω στην οποία το ΔΗΚΟ θα κινηθεί.

Με την έγκριση της διακήρυξης στο Πολιτικό Συνέδριο η ηγεσία του κόμματος θα ξεκινήσει κύκλο επαφών και διαβουλεύσεων με άλλες πολιτικές δυνάμεις επιδιώκοντας συνεργασίες.

Στόχος του Δημοκρατικού Κόμματος είναι ο εκσυγχρονισμός, το άνοιγμα προς την κοινωνία και η επίτευξη της αλλαγής την οποία επιθυμεί και στην οποία προσδοκεί ο λαός μας.

Το Δημοκρατικό Κόμμα συνεχίζει την πολιτική του πορεία, στη βάση των αρχών της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων πάνω στις οποίες ιδρύθηκε.

Στόχος για το αύριο, είναι να οδηγήσουμε όλοι μαζί την Κύπρο σε μια νέα εποχή, με ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της οικονομίας και τη στήριξη της μεσαίας τάξης, την πάταξη της διαφθοράς και την αποκατάσταση του κύρους της χώρας μας, την αντιμετώπιση της ακρίβειας και την ενίσχυση του κοινωνικού μας κράτους και φυσικά να πετύχουμε την έξοδο από τα εθνικά αδιέξοδα στα οποία έχουμε οδηγηθεί στο κυπριακό.

Σημειώνεται πως το Πολιτικό Συνέδριο του ΔΗΚΟ θα διεξαχθεί υβριδικά, δηλαδή τόσο με φυσική όσο και διαδικτυακή παρουσία των συνέδρων ακολουθώντας όλα τα σχετικά πρωτόκολλα.

Γραφείο Τύπου

31 Ιανουαρίου 2022

ροή ειδήσεων