Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΛΕΜΕΣΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Ανακοινώσεις |

Η νέα αναταραχή που προκλήθηκε στο Λιμάνι Λεμεσού, αποδεικνύει ότι ο Υπουργός Συγκοινωνιών και το Υπουργείο Συγκοινωνιών, δεν μπόρεσαν να επιλύσουν τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει το λιμάνι από την πρώτη ημέρα αλλαγής του διαχειριστικού καθεστώτος.

Φαίνεται, ότι ο αρμόδιος Υπουργός δεν θέλει να κατανοήσει πως τα προβλήματα θα συνεχίζονται και θα αναφύονται και άλλα, επειδή υπήρξε ανεπάρκεια στο σχεδιασμό της μετάβασης από το ένα καθεστώς στο άλλο και υπήρξε προχειρότητα στη διαχείριση των εργασιακών θεμάτων.

Και όλα αυτά, επειδή ο Υπουργός Συγκοινωνιών και οι συνεργάτες του, δεν επέτρεψαν την ενεργό εμπλοκή, στην όλη διαδικασία, της κατ’ εξοχή αρμόδιας αρχής, της Αρχής Λιμένων Κύπρου.

Ήδη, η οικονομία μετρά σοβαρές πληγές από τα προβλήματα του Λιμανιού Λεμεσού, οι οποίες επιδεινώνονται από τη νέα εργασιακή αναταραχή.

Καλούμε όλους τους εμπλεκομένους να παρακαθίσουν σε ένα ειλικρινή διάλογο, με στόχο την επίλυση του προβλήματος και την άρση των μέτρων, που έχουν ληφθεί, για να μην προκληθεί περαιτέρω εμπλοκή στις δραστηριότητες του Λιμανιού Λεμεσού.

 

Γραφείο Τύπου
3 Απριλίου 2017

ροή ειδήσεων