Η αποτυχία της πολιτικής του Αναστασιάδη αποδείχτηκε στο Crans Montana, στην Αθηένου και στα Λύμπια
Ανακοινώσεις |

Πρόσφορο έδαφος στην υποχωρητική και ηττοπαθή πολιτική του κ. Αναστασιάδη, βρίσκει η τουρκική προκλητικότητα, η οποία μετά την Αθηένου εκδηλώθηκε και στα Λύμπια, με την απαράδεκτη και καταδικαστέα παρεμπόδιση Ελληνοκυπρίων γεωργών να καλλιεργήσουν τη γη που τους ανήκει, στη νεκρή ζώνη.

Η Τουρκία και το – υποτελές σ’ αυτήν – κατοχικό καθεστώς, προσπαθούν να δημιουργήσουν νέα τετελεσμένα, ακριβώς επειδή δεν αντιμετωπίζουν καμία αντίσταση και δεν υπόκεινται σε καμία συνέπεια από τις πράξεις τους.

Η πολιτική του κ. Αναστασιάδη στο κυπριακό, με την οποία ο Σταύρος Μαλάς ταυτίζεται πλήρως, έχει αποτύχει παταγωδώς.

Η πολιτική της δήθεν «καλής θέλησης», των τραγικών υποχωρήσεων και του εξευμενισμού της Τουρκίας, έχει αποθρασύνει την τουρκική πλευρά και αυτό αποδείχτηκε στο Crans Montana, αλλά και στην Αθηένου και στα Λύμπια.

Η Τουρκία γνωρίζει πως ότι και να κάνει, όσο αδιάλλακτη και προκλητική και να γίνει, ο κ. Αναστασιάδης και αυτοί που στηρίζουν την πολιτική του, όπως ο κ. Μαλάς, όχι μόνο δεν θα αντιδράσουν, αλλά θα υποχωρήσουν περαιτέρω.

Στη Νέα Στρατηγική του Νικόλα Παπαδόπουλου, για την Κυπριακή Δημοκρατία και τη λύση του Κυπριακού, καταγράφονται λεπτομερώς οι τρόποι και τα μέσα, έτσι ώστε η Τουρκία να αισθανθεί πίεση και να καταβάλλει πολιτικό και άλλο κόστος για την εξωφρενική της πολιτική.

Ο λαός έχει ενώπιον του δύο επιλογές:

Ή την πρόχειρη, υποχωρητική, ηττοπαθή πολιτική των Αναστασιάδη – Μαλά.

Ή την διεκδικητική, συγκεκριμένη και σώφρων πολιτική του Νικόλα Παπαδόπουλου και των Δυνάμεων της Αλλαγής, που θα βγάλει το κυπριακό από τα τραγικά αδιέξοδα της πολιτικής των τελευταίων δέκα ετών και θα επαναφέρει την Αξιοπρέπεια και την Ελπίδα.

 

Γραφείο Τύπου
27 Νοεμβρίου 2017

ροή ειδήσεων