Η κυβέρνηση Αναστασιάδη δεν μπορεί να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα αποφόρτισης των Πρώτων Βοηθειών, πόσο μάλλον να εφαρμόσει τους νόμους για την αυτονόμηση των νοσοκομείων και το ΓΕΣΥ
17 Οκτ 2017 Ανακοινώσεις

Οι ενέργειες της κυβέρνησης, θα μπορούσαν χαρακτηριστούν τραγελαφικές, αν δεν είχαν δυσμενείς συνέπειες στους πολίτες.

Ακούσαμε τον Υπουργό Υγείας να επικρίνει ως «μη ικανοποιητικό» το πρόγραμμα επίσπευσης διαδικασιών στα Τμήματα Πρώτων Βοηθειών, να αναφέρεται σε «ελλιπείς σχεδιασμούς» και μάλιστα να δηλώνει ότι αναμένει «ενέργειες από τους υπεύθυνους».

Ο Υπουργός Υγείας φαίνεται να ξεχνά πως προΐσταται αυτών των υπευθύνων και πως έπρεπε ο ίδιος να φροντίσει, έτσι ώστε το πρόγραμμα να είναι καλά σχεδιασμένο, για να φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Είναι φανερό, ότι η κυβέρνηση, στην προσπάθεια να παραπλανήσει το λαό και να δώσει την εντύπωση πως κάτι κάνει, έστω και μετά από σχεδόν πέντε χρόνια, προβαίνει σε σπασμωδικές, βεβιασμένες ενέργειες, οι οποίες προκαλούν περαιτέρω προβλήματα στους πολίτες, παρά να επιλύουν τα υφιστάμενα.

Αυτή η κυβέρνηση δεν μπορεί να σχεδιάσει σωστά ένα πρόγραμμα αποφόρτισης του πλέον βεβαρημένου τμήματος των δημοσίων νοσηλευτηρίων, πόσο μάλλον να μπορέσει να εφαρμόσει τους νόμους για την αυτονόμηση των δημοσίων νοσηλευτηρίων και του ΓΕΣΥ.

Και ο τομέας της δημόσιας υγείας χρειάζεται την Αλλαγή, που θα επιφέρει ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις που στηρίζουν την υποψηφιότητα του, με προτάσεις υλοποιήσιμες, μελετημένες, που αποσκοπούν στην αναβάθμιση της παροχής υπηρεσιών υγείας στο λαό.

Γραφείο Τύπου
17 Οκτωβρίου 2017

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media