Οι πολίτες παρακολουθούν εμβρόντητοι, εκπρόσωπους του Νίκου Αναστασιάδη να προσπαθούν να καλύψουν με ανοίκειες εκφράσεις τα κενά της επιχειρηματολογίας τους
Ανακοινώσεις |

Οι πολίτες παρακολουθούν, ειδικά τις τελευταίες ημέρες, εμβρόντητοι, τον καθημερινό πολιτικό λόγο των εκπροσώπων του Νίκου Αναστασιάδη, να χαρακτηρίζεται από ύβρεις και επίθετα.

Οι άνθρωποι του Νίκου Αναστασιάδη προσπαθούν να καλύψουν τα τεράστια κενά της επιχειρηματολογίας τους, με ύβρεις και ανοίκειες εκφράσεις, που δεν αρμόζουν σε στοιχειώδη επίπεδα πολιτικού πολιτισμού.

Οι εκπρόσωποι του κ. Αναστασιάδη προσφέρουν τη χειρότερη υπηρεσία στην κοινωνία, καθώς με την υβριστική και αλαζονική τους στάση προκαλούν απέχθεια στους πολίτες και διαιωνίζουν την απαξίωση, πλήττουν τον πολιτικό διάλογο και κατ’ επέκταση τη δημοκρατία.

Ειδικότερα, στελέχη του Προεδρικού Μεγάρου, που κατέχουν δημόσιες θέσεις, με τις απαξιωτικές και προσβλητικές τοποθετήσεις τους, δίνουν στην ενότητα τη χαριστική βολή.

Είναι ίσως η πρώτη φορά, που εκπρόσωποι της κυβέρνησης εκφράζονται δημόσια σε αυτό το επίπεδο.

Εμείς, δεν θα τους ακολουθήσουμε. Θα καταθέτουμε ενώπιον του λαού τις προτάσεις του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου και θα επιδιώκουμε ακατάπαυστα υγιή διάλογο, τόσο με το λαό, όσο και με τις άλλες πολιτικές δυνάμεις.

Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιοι έχουν προτάσεις και ποιοι κούφιες υποσχέσεις, ποιοι επιχειρηματολογούν και ποιοι βρίζουν.

 

Γραφείο Τύπου
5 Δεκεμβρίου 2017

ροή ειδήσεων