Οι προτάσεις του Νικόλα Παπαδόπουλου θα επιτύχουν την πραγματική ισότητα των δύο φύλων και τη συμφιλίωση της οικογενειακής και της επαγγελματικής ζωής

Οι προτάσεις του υποψήφιου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου για την πραγματική ισότητα των δύο φύλων, δεν σκοπεύουν στη συμπλήρωση του πλαισίου που σήμερα υπάρχει, αλλά στη αλλαγή του.

Έως τώρα, το θέμα της ισότητας των φύλων αντιμετωπιζόταν με αποσπασματικές δράσεις και διακηρύξεις προθέσεων χωρίς αποτέλεσμα.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος και οι δυνάμεις της Αλλαγής προτείνουν δράσεις, που να έχουν αντίκρισμα, σύντομα και στην καθημερινότητα των πολιτών.

Σ’ αυτό στοχεύει η δημιουργία της Αρχής Ισότητας των Φύλων, με εκτελεστική εξουσία, δικό της προϋπολογισμό και συγκεκριμένες αρμοδιότητες.

Θεσμοθετούνται επίσης μέτρα, στην κατεύθυνση της αλλαγής αντιλήψεων και νοοτροπιών, στην καταπολέμηση προκαταλήψεων και στην εμπέδωση μιας νέας προσέγγισης στο θέμα της ισότητας των φύλων.

Σημαντικός πυλώνας της κυβερνητικής πολιτικής του Νικόλα Παπαδόπουλου, θα είναι τα μέτρα που θα συμβάλουν στη συμφιλίωση της οικογενειακής και της επαγγελματικής ζωής των εργαζομένων γυναικών.

Οι προτάσεις του υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νικόλα Παπαδόπουλου, θα φέρουν την Αλλαγή σε όλους τους τομείς της ζωής των πολιτών.

 

Γραφείο Τύπου
2 Νοεμβρίου 2017

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media