ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ κ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΩΝ
WEB TV, Ανακοινώσεις |

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ, ΑΘΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ

«Και ελπίζω και εύχομαι να μην με υποχρεώσει (ο κ. Αναστασιάδης) να πω τι συζητήσαμε σε κάποιες κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαμε».

Αυτή η δήλωση του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ σε χθεσινή συνέντευξη του, αποτελεί:

• Ομολογία ότι έγιναν και γίνονται μυστικές διαβουλεύσεις μεταξύ Αναστασιάδη και Άντρου Κυπριανού.
• Απόδειξη ότι από αυτές τις μυστικές διαβουλεύσεις, προέκυψαν συμφωνίες σε χειρισμούς του κυπριακού, που αποκρύβησαν από το λαό.
• Παραδοχή της πλήρους ταύτισης του κ. Άντρου Κυπριανού με την ηγεσία του ΔΗΣΥ και τον κ. Αναστασιάδη, τόσο στους χειρισμούς στο κυπριακό, όσο και στη συσκότιση που επέβαλαν, για να μη γνωρίζει ο λαός.

Ο κ. Κυπριανού με τη συγκεκριμένη αναφορά, αποκαλύπτει και την υποκρισία του κ. Αναστασιάδη, ο οποίος άλλα λέει δημόσια και άλλα στα παρασκήνια.

Καλούμε τον κ. Άντρο Κυπριανού και τον κ. Νίκο Αναστασιάδη να ενημερώσουν δημόσια το λαό, για το περιεχόμενο των μυστικών τους διαβουλεύσεων.

Σ’ αυτό το λαό αξίζει ηγεσία, που να συναποφασίζει μαζί του για το μέλλον του και να συμπορεύεται μαζί του και όχι ηγεσία, όπως του κ. Αναστασιάδη και του κ. Κυπριανού, που του κρύβει την αλήθεια.

 

Γραφείο Τύπου
15 Μαΐου 2017

ροή ειδήσεων