Με την εκδήλωση «Η απόφαση είναι γένους θηλυκού» κορυφώθηκε η εκστρατεία του Δημοκρατικού Κόμματος και της ΓΟΔΗΚ, «Προχωρώ», για την υποεκπροσώπηση των γυναικών σε κυβερνητικά αξιώματα.
Ανακοινώσεις |

Με μεγάλη επιτυχία, ολοκληρώθηκε η εκστρατεία του Δημοκρατικού Κόμματος και της ΓΟΔΗΚ, «Προχωρώ», που είχε ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού, ως προς την υπο-εκπροσώπηση των γυναικών σε κυβερνητικά αξιώματα.

Η ενημερωτική εκστρατεία, κορυφώθηκε με την ανοιχτή εκδήλωση «Η Απόφαση Είναι Γένους Θηλυκού», που διοργανώθηκε σήμερα, 07 Μαρτίου 2020, παραμονή της Ημέρας της Γυναίκας, στο Συνεδριακό Κέντρο στη Λευκωσία. 

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, η Πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ, Μαρία Συκοπετρίτου-Πιερή και η πρόεδρος της ΓΟΔΗΚ-Λευκωσίας, Ελεονώρα Παπαδημητρίου.

Κύριες ομιλήτριες της εκδήλωσης ήταν η Αραβέλλα Ζαχαρίου, Προϊστάμενη της Μονάδας για την ΕΠΑΑ, Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Πρόεδρος της Επιτροπής της UNECE για την ΕΑΑ, η οποία ανέλυσε το θέμα «Ισότητα των Φύλων από την Παγκόσμια Ατζέντα για τους Στόχους της Αειφόρου Βιώσιμης Ανάπτυξης» και η Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, Ανώτερη Επιστημονική Συνεργάτιδα στο Κέντρο Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, η οποία επικεντρώθηκε στο τρίπτυχο: «Γυναίκες, Πολιτική και Κυπριακό».

Γραφείο Τύπου  

07 Μαρτίου 2020

ροή ειδήσεων