Νικόλας Παπαδόπουλος: «Να επανεξεταστούν ζητήματα που αφορούν και συγχωνεύσεις δήμων, ιδιαίτερα στην περιοχή της Επαρχίας Πάφου»
WEB TV, Στήλη Προέδρου |

Αναφορικά με την κυβερνητική πρόταση για την μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προέβη στην εξής δήλωση:

«Η θέση του Δημοκρατικού Κόμματος είναι ξεκάθαρη. Πιστεύουμε στη σημαντική μείωση των δήμων, καθώς πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο, με τις οικονομίες κλίμακος, με την συμπλεγματοποίηση των υπηρεσιών, θα μπορέσουμε να έχουμε καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών με χαμηλότερο κόστος. Στην κυβερνητική πρόταση όμως, υπάρχουν σημεία, τα οποία εμείς επιθυμούμε να συζητήσουμε περαιτέρω σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Καθώς υπάρχουν επιμέρους ζητήματα, που είναι αμφιλεγόμενα, που έχουν ήδη προκαλέσει αντιδράσεις και αυτές τις αντιδράσεις θέλουμε να αφουγκραστούμε, να επανεξετάσουμε ζητήματα που αφορούν και συγχωνεύσεις, ιδιαίτερα στην περιοχή της Επαρχίας Πάφου, για να μπορέσουμε να έχουμε στο τέλος της ημέρας μια συνολική πρόταση, που θα είναι ικανοποιητική για το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό. Κάποιες αντιδράσεις θα υπάρχουν πάντα. Αλλά, αυτό που επιδιώκουμε είναι μια πρόταση για τη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, που θα μπορέσει να προσφέρει εκείνες τις υπηρεσίες στους δημότες, που οι ίδιοι οι δημότες απαιτούν να έχουν και δεν έχουν σήμερα.»

Γραφείο Τύπου

17 Δεκεμβρίου 2019

ροή ειδήσεων