Διεκδικούμε για την Κύπρο
στην Ευρώπη

Νικόλας Παπαδόπουλος: «Το Δημοκρατικό Κόμμα θα συνεχίσει να συμβάλλει εποικοδομητικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της παιδείας, χωρίς ωστόσο να δίνει λευκή επιταγή»

Τα προβλήματα, αλλά και τις προοπτικές στον τομέα της Παιδείας, συζήτησαν στη διάρκεια συνάντησης τους στα γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Νικόλας Παπαδόπουλος με τον Υπουργό Παιδείας, Πρόδρομο Προδρόμου.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, επισήμανε ότι «το Δημοκρατικό Κόμμα, δεν βλέπει αυτά τα ζητήματα μέσα από κομματικούς φακούς, αφού πεποίθηση του είναι ότι ο στόχος της βελτίωσης της ποιότητας της εκπαίδευσης, είναι κοινός».

Εξέφρασε δε την ετοιμότητα του Δημοκρατικού Κόμματος, να συνεχίσει να συμβάλλει εποικοδομητικά στην αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων, χωρίς ωστόσο να δίνει «λευκή επιταγή». «Εκεί και όπου χρειάζεται», είπε, «το ΔΗΚΟ θα ασκεί κριτική αλλά με εποικοδομητικό τρόπο».

Από την πλευρά του ο Υπουργός Παιδείας, Πρόδρομος Προδρόμου, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, για την γενικότερη τοποθέτηση του στα θέματα της εκπαίδευσης και συμφώνησε μαζί του, πως τα ζητήματα αυτά και το «στοίχημα» για μια ποιοτική δημόσια εκπαίδευση, αποτελούν κοινές προκλήσεις. 

Στη συνάντηση, εκ μέρους του Δημοκρατικού Κόμματος, παρευρέθησαν ο βουλευτής και μέλος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής, Παύλος Μυλωνάς, ο Αντιπρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μιχάλης Δαμιανός, και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του κόμματος, Χρύσανθος Σαββίδης.

Γραφείο Τύπου

13 Ιανουαρίου 2020

© 2019 Democratic Party, Cyprus. All Rights Reserved
Created by Sorvus Media