Ο ΔΗΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΕΛ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΣΥ, ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ
Ανακοινώσεις |

Ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ απέρριψαν την πρόταση του Δημοκρατικού Κόμματος και των υπολοίπων κομμάτων να ζητηθεί γνωμάτευση από τον Γενικό Εισαγγελέα, για την πρόταση νόμου του ΔΗΣΥ, προφανώς επειδή γνωρίζουν ότι ο νόμος θα είναι αντισυνταγματικός.

Γι’ αυτό και ο Γενικός Εισαγγελέας επικρίνει τη Βουλή, αναφέροντας ότι δεν του ζητήθηκε γνωμάτευση από την πλειοψηφία της Βουλής ή από την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Παιδείας.

Ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, στην προσπάθεια τους να διασφαλίσουν τη υπερψήφιση του νόμου που επιθυμεί και εκβιάζει γι’ αυτόν ο κατοχικός ηγέτης, περιφρονούν, απαξιούν και παραβιάζουν το Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Προφανώς, στο μυαλό τους η Κυπριακή Δημοκρατία έχει ήδη καταργηθεί, όπως προνοεί η πολιτική που ακολουθούν στο κυπριακό.

Ο ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ αύριο, θα ολοκληρώσουν τον εξευτελισμό της Βουλής και κυρίως τον εξευτελισμό της αξιοπρέπειας του λαού.

Ξεχνούν ότι είναι ο λαός που θα τους κρίνει.

 

Γραφείο Τύπου
6 Απριλίου 2017

ροή ειδήσεων