Ο πανικός στο επιτελείο Αναστασιάδη εκδηλώνεται με ύβρεις και αισχρότητες του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου κατά του Γιώργου Κολοκασίδη
Ανακοινώσεις |

Με ύβρεις και αισχρότητες κατά των πολιτικών τους αντιπάλων, εκδηλώνεται ο πανικός που κατέλαβε τους εκπροσώπους του κ. Αναστασιάδη, μετά τις αποκαλύψεις της προαποφασισμένης υποχώρησης του Νίκου Αναστασιάδη για εκχώρηση της διχοτόμησης της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Φορέας της αισχρής συμπεριφοράς ήταν σήμερα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, ο οποίος στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Ράδιο Πρώτο, ύβρισε τον πρώην Αναπληρωτή Πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος, νομικό, Γιώργο Κολοκασίδη, όταν ο κ. Κολοκασίδης κατακεραύνωνε την επικίνδυνη πολιτική του Νίκου Αναστασιάδη.

Είναι φανερό, ότι το επιτελείο του Νίκου Αναστασιάδη, λόγω έλλειψης επιχειρημάτων και υπό το βάρος των καταιγιστικών αποκαλύψεων για τις υποχωρήσεις του κ. Αναστασιάδη, που οδηγούν στην κατάργηση της Κυπριακής Δημοκρατίας, καταφεύγει στην μόνη μέθοδο που τα καταφέρνει καλά: Στο υβρεολόγιο.

Ο λαός έχει κρίση και θα φέρει την Αλλαγή με τον Νικόλα Παπαδόπουλο.

 

Γραφείο Τύπου
8 Ιανουαρίου 2018

ροή ειδήσεων